Optimaal Rendement

Hoe haal ik optimaal rendement uit mijn fiets?

De techniek in en aan een fiets maken dat elke fiets anders rijdt. Daarom is het belangrijk voor u om dit verschil te ervaren. Zo heeft ieder merk een eigen unieke “geometrie”. Dit is het ontwerp van het frame. De geometrie verschilt per merk, waardoor iedere fiets anders voelt en rijdt.

Iedereen beschikt over een uniek lichaam, waarbij de ene fiets beter aansluit dan de andere. Om een optimaal rendement uit uw nieuwe fiets te halen, is het van belang het verschil tussen diverse fietsen te ervaren. Door proef te rijden ervaart u direct de verschillen! 

Het proefrijden op een elektrische fiets is nog belangrijker. Een elektrische fiets met trapondersteuning is ideaal om uw fietsroute te verlengen en soepel en plezierig te laten verlopen. De prijzen en de kwaliteit van elektrische fietsen verschilt aanzienlijk. De FietsNL dealer kan u hierover vakkundig voorlichten. Zij zijn hiervoor gecertificeerd door de fabrikant!  

De eerste servicebeurt is een ‘must’. Hiermee verlengt u de levensduur van uw nieuwe fiets en tegelijkertijd kan de fiets, zo nodig, nog beter naar uw wensen afgesteld worden. De FietsNL erkende dealer vertelt u hier graag meer over.