Het Initiatief

Het initiatief was bedacht lang voor dat Stichting FietsNL het daglicht zag. Zoals elk goed idee, begon ook dit idee met een kinderdroom. Deze droom ben ik aan het realiseren na het afronden van mijn studie aan de Erasmus universiteit. Ik besloot terug te keren naar waar mijn hart ligt. Door dit initiatief te starten kan mijn passie voor fietsen, mijn ondernemende ambities en mijn opleiding optimaal inzetten. Vergeet alstublieft niet stichting FietsNL te noemen bij uw plaatselijke fietsendealer!

Stichting FietsNL is ontstaan naar een idee van mij, Jos Hospers. Vanaf mijn vijftiende werkte ik in een fietsenwinkel in Haarlem. Deze fietsenwinkel heeft de hoogste klanttevredenheid in de regio! Al snel leerde ik dat tevreden klanten mij veel voldoening gaven. Van standaard producten tot op maat gemaakte oplossingen. Altijd snel stelde ik mijzelf de vraag: hoe zou ik geholpen willen worden als klant? 

Zeven jaar later was ik bedrijfsleider van de fietsenwinkel met de hoogste klanttevredenheid in de regio! In die zeven jaar stond ik voor een persoonlijke klik tussen de klant en de fietsenwinkel. Een diepgaande passie voor het traditionele, oer-Hollandse vervoersmiddel en een servicegerichte benadering lagen ten grondslag aan de oprichting van Stichting FietsNL. 

Door de enthousiaste reacties van zowel consumenten als vanuit de fietsenindustrie blijft mijn positieve energie stromen. 

Ik nodig u van harte uit om dit verschil te ervaren bij de FietsNL erkende dealer!

Met vriendelijke groet,

Jos Hospers