Een Rekenvoorbeeld 2

 

kosten a merk

 

Ongeacht of deze specifieke voorbeelden op uw fiets van toepassing zijn, de bedragen van de productiefout zijn zodanig gekozen dat u eenvoudig kun afleiden waar prijsverschillen vandaan komen. De aangegeven verschillen zijn van toepassing op alle soorten fietsen in alle verschillende prijscategorien. Uit de praktijk blijkt dat men enkel bij een kwaliteitsdealer terecht kan om in ondersteunt te worden. De fietsendealers die een grote korting op de adviesverkoopprijs geven houden er een afwijkend onderhoud en service niveau op na. Garantieafhandelingen, verleende service en de kwaliteit daarvan zijn daarom van beperkte kwaliteit.

* Garantieafhandelingen zijn van toepassing op defecte technische onderdelen die veroorzaakt worden door een productiefout. De praktijk wijst uit dat onderhoud op a-merk fietsen aangeschaft bij niet kwaliteitsdealers worden hersteld door kwaliteitsdealers. De kosten zijn gebaseerd op een schatting van het gemiddelde arbeidsloon en de gemiddelde tijd besteed aan het onderhoud.

* Aan de hand van de verstrekte informatie kunnen geen rechten en / of plichten worden ontleend. Bovenstaande berekeningen dienen ter illustratie van de praktijk waarbij bovenstaande wordt gebruikt als voorbeeld. 

 

......">