Visie & Missie

Visie

Stichting FietsNL is een non profit organisatie die communiceert tussen consumenten en fietsendealers met connecties naar organisaties die voordelen voor consumenten bieden en invulling geven aan actuele fiets gerelateerde behoeften. Stichting FietsNL is vooruitstrevend door samen te werken met kwalitatief vooraanstaande organisaties op het gebied van duurzaamheid, gezondheid, recreatie, sport en werkgelegenheid. Stichting FietsNL wordt gedragen door mensen met de passie die schuilgaat achter de wereld van fietsen.

Missie

Dealers: Stichting FietsNL maakt zich sterk voor het benadrukken van het belang van het ambacht en de specialistische kennis die aanwezig is binnen het Nederlandse retailkanaal. Stichting FietsNL wil kansen overdragen binnen de fietsenbranche aan jongeren die zich oriënteren op hun toekomst. Ook het behouden en voortzetten van de fietshistorie die Nederland rijk is, hoort hierbij. Door met de allerbeste fietsendealers samen te werken, wordt d.m.v. objectieve criteria de kwaliteit van ‘uitstekende fietsendealers’ erkent.

Consument: Stichting FietsNL heeft de ambitie het fietsplezier van de Nederlandse consument te vergroten en de kwaliteit op aankoop en onderhoud van uw fiets te waarborgen. De FietsNL dealer kan u de beste prijs/kwaliteitverhouding bieden en een veilig product, door zijn kennis en passie voor het ambacht. Dit vertaalt zich in het ondersteunen  in de aankoopbeslissing, te voorzien in de onderhoud- en servicebehoeften. Het is de missie van een FietsNL dealer om zijn aanbod aan te passen aan de wensen en behoeften van de consument.