Fietsenwinkel in en rond Rotterdam - 12:16 15-10-12

Hoe moet je nu een keuze maken naar welke fietsenwinkel in Rotterdam je gaat. Zijn er speciale aandachtspunten en kan je ook in de omgeving van Rotterdam goede fietsen kopen.

In de regio Rotterdam zijn er verschillende fietsenwinkels te vinden. Alleen al in de stad Rotterdam is er geen gebrek aan fietsenwinkels. Maar niet iedereen is van plan om heel Rotterdam door te gaan om een fietsenwinkel te zoeken.

In de omgeving van Rotterdam zijn er verschillende dorpen waar fietswinkels gevestigd zijn. Misschien zijn ze niet direct beoordeeld door FietsNL, maar in Lekkerkerk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en Capelle aan den IJssel zitten tal van goede fietswinkels. Rond Rotterdam zijn er dus genoeg andere mogelijkheden, want de dorpen genoemd zijn nog niet eens alle dorpen in de omgeving.  Via de site van FietsNL is het mogelijk om een FietsNL dealer bij u in de buurt op te zoeken. Zo hoeft u geen lange reizen te maken om een fietsenwinkel te vinden. Het is niet gezegd dat alle fietsenwinkels in en rond Rotterdam voorzien van een FietsNL keurmerk. Met behulp van de criteria gegeven op de website van FietsNL is het mogelijk om de fietsenwinkel van uw keuze te kunnen beoordelen. Naast de criteria voor de fiets zijn er ook criteria voor de dealer van de fiets. Een aantal voorbeelden van de criteria: compleet assortiment, transparante prijsopbouw, officieel merkdealer en professionele werkplaats. Op genoemde  punten wordt de winkel getest.

Het is van belang dat er een ruime keuze is aan fietsen. Verschillende maten en afmeting moeten in de fietsenwinkel te verkrijgen zijn. De fietsenwinkels in en rond Rotterdam zijn niet allemaal even groot, maar het assortiment is wel degelijk divers. Er moet tevens een mogelijkheid zijn om op prijzen te kijken. De consument moet een keuze hebben in verschillende prijsklassen. De meeste fietsenwinkels in en rond Rotterdam zijn officieel merkdealer en dit maakt zij bevoegd een merk te verkopen. Als laatste is het van belang dat er sprake is van een goede, georganiseerde en professionele werkplaats.

Zoekt u een fietsenwinkel in en rond Rotterdam. FietsNL is de ideale plek om de fietsenwinkel te vinden in uw buurt.